Hansgrohe i Bathco en el Catalonia Tech

La nova edició de Catalonia Tech, el cicle de formacions que organitza mensualment Catalonia Ceramic, se celebrarà el dimecres, 13 de març a les 13.30 hores en el showroom de Cornellà de Llobregat. En aquesta ocasió, les marques Hansgrohe i Bathco seran les dues marques protagonistes encarregades de conduir l'acte. En aquest context, les dues firmes presentaran les seves darreres novetats de la mà de Jaume Roviralta, assessor comercial de Hansgrohe i Eduardo López, director comercial de Bathco.

Com sempre el Catalonia Tech és d'entrada lliure i gratuïta i les places són limitades, per la qual cosa requereix inscripció prèvia. A més, i en finalitzar l'esdeveniment, hi haurà un lunch on es podrà fer networking amb altres professionals del sector.

Hansgrohe, la marca de referència de les aixetes

Hansgrohe, l'empresa alemanya en fabricació d'aixetes més grans del món, parlarà sobre la seva estratègia cap a la transformació ecològica. Amb el títol "Hansgrohe. El nostre camí cap a la sostenibilitat" s'exposarà com des dels anys vuitanta, la marca ha treballat per incloure la sostenibilitat en tots els seus productes i com continua innovant per aconseguir un futur més verd i sostenible.


Bathco, rentamans d'autor

Bathco, la marca espanyola especialitzada en rentamans, explicarà amb "Bathco, peces úniques i disseny d'avantguarda" les darreres tendències en disseny de banys de la marca, líder en innovació i personalització del sector. De la mateixa manera, es donarà a conèixer la línia Matèria, el darrer catàleg que reflecteix la creativitat i l'excel·lència artística de Bathco, amb noves textures, formes i materials que inspiren.


Més informació sobre el Catalonia Tech

El Catalonia Tech se celebrarà cada mes en els showrooms de Barcelona, Cerdanyola-Sant Cugat, Cornellà de Llobregat, Sabadell i Premià de Dalt per donar a conèixer marques i determinades col·leccions d'aquestes marques. El cicle, que es va iniciar durant el 2023, ha gaudit d'una molt bona acollida entre els clients.
Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies