Catalonia Ceramic, des de 1986, és una de les empreses líder en la venda i distribució de materials i solucions constructives a Catalunya.

Catalonia Ceramic és una organització enfocada al servei dels seus clients, amb la voluntat de proposar les millors solucions constructives.


La gestió comercial dels nostres venedors se sustenta en els diferents product-managers, l'experiència i el saber fer. És a dir, l'empresa és la suma de les persones i els seus coneixements.

Selecció de les marques comercialitzades
L'èxit no seria possible sense unabona selecció de les marques comercialitzades. Per aquest motiu, Catalonia Ceramic dedica especial atenció als seus proveïdors perquè els clients trobin el millor i més variat pool de productes, ja siguin espanyols com internacionals. A més per oferir millor servei, disposem d'amplis magatzems i estocs permanents.

Assessorament
Els nostres tècnics l'assessoraran en la millor elecció de materials per a la reforma de la llar o obra nova.

Els nostres productes
Els esperem en els nostres centres Expo-Venda de Barcelona, Sabadell, Premià i Cerdanyola / St. Cugat, on trobaran una representació dels productes de més èxit, les últimes tendències iamplíssimes possibilitats de personalització.

Catalonia Ceramic presenta la nova secció de cuines

A l’exhibició podràs inspirar-te amb els articles de cuina com taulells de cuina porcellànics i de pedra natural, i d’aquesta manera, treure el màxim de partit a la teva cuina. A més, els productes de Catalonia Ceramic ofereix diferents qualitats i gammes (mitjana i alta).

Vine al nostre centre Expo-Venda de C/ Buenos Aires, 25 (Barcelona) on trobaràs tota la informació i un equip de professionals t'assessorarà personalment amb la millor elecció per a la reforma de la teva cuina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies