Catalonia Ceramic inaugura el Kitchen Showroom Sabadell

El showroom de Catalonia Ceramic Sabadell inaugurarà el nou Kitchen Showroom el pròxim 25 d'abril a les 19 hores. Durant la inauguració es podran veure les noves cuines que ocupen més de 500 m² d'exposició i que complementen la ja consolidada exposició de cuines de Catalonia Ceramic.

A més de poder veure i conèixer aquest nou concepte de cuines, també gaudirem d'una degustació d'aperitius i d'un còctel de benvinguda. A banda, comptarem amb la presència del Sr. Lluís Matas, tinent d'alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat.


El nou Espai Cuines de Sabadell


Les cuines destaquen per la seva gran varietat d'estils, des dels ambients més clàssics fins als més moderns, sense oblidar els estils més nòrdics i els contemporanis amb tocs rústics. Es tracta de cuines versàtils, dinàmiques i practiques per atendre totes les peticions vinguin de particulars o de professionals. Al nou espai es poden veure gran varietat d'acabats, nous materials i les últimes tendències i innovacions del sector. Destaca la zona laundry room d'aires frescos i pràctics per tenir cura de la roba, i un rebost ampli i de línies acurades amb una gran capacitat per l'emmagatzemat d'aliments i begudes.

Els professionals de Catalonia Ceramic, interioristes especialitzats en disseny de cuines, s'encarreguen d'atendre i assessorar de manera personalitzada i individual tots els projectes per fer una cuina o reformar una antiga amb la voluntat de dissenyar conjuntament la cuina que millor encaixi amb cada necessitat i estil, escollint la proposta més adient per a cada cas. Les cuines de Catalonia Ceramic de màxima qualitat i a preus molt competitius dins del mercat provenen de reconegudes i consolidades marques com són Schüller, Santos, Armony i Pino.


👉🏻 Inscriu-te aquí 

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies