Catalonia Ceramic estrena un cicle de formacions en noves tendències constructives i decoratives

Catalonia Ceramic ha engegat un nou cicle de formacions per posar a l'abast dels nostres clients les novetats i tendències del sector pel que fa als materials de construcció i decoració. La primera edició, d'entrada lliure i amb places limitades, se celebrarà dimecres 26 d'abril, de les 12 a 14 hores, a la botiga de Catalonia Ceràmica de Cornellà de Llobregat, ubicada a la carretera de l'Hospitalet, número 310-320.

Aquestes sessions es realitzaran en col·laboració amb les principals marques del sector, i seran persones vinculades a les mateixes marques les que presentaran les seves novetats en productes i solucions. A totes les presentacions, a més de poder conèixer detalladament aquests productes i solucions, es reservarà un temps per al debat i resolució de possibles dubtes dels assistents i finalitzen amb un piscolabis per poder conèixer la resta d'assistents i compartir experiències.

Rosa Gres i d'Unibaño, primers ponents
Rosa Gres i Unibaño seran les marques que participaran en aquesta primera edició de la formació. Rosa Gres és la marca de porcellànic per excel·lència i disposa d'un ampli catàleg de porcellanes per a piscines, terres interiors i exteriors, escales i altres espais. El porcellànic és un tipus de paviment compacte creat a partir de primeres matèries naturals d'origen mineral com les argiles i els feldespats. Té una porositat gairebé nul·la i una resistència espectacular que el converteixen en un recobriment únic per a l'arquitectura i la construcció.

Per la seva banda, Unibaño és una empresa situada al cor de La Rioja que compta amb més de 25 anys d'experiència al món del bany. La marca ofereix solucions pràctiques i atractives i en els darrers anys s'ha adaptat als canvis del sector, especialment dins de l'era de la digitalització, en un mercat on hi ha molt per triar i no és fàcil saber quins són els valors que distingeixen uns productes dels altres.

Calendari de les pròximes sessions
24/05/2023 - Duravit i Megius
28/06/2023 - Geberit i Rovira
12/07/2023 - Ramón Soler i Argenta


Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies