Catalonia Ceramic Cornellà acull la segona sessió sobre tendències en el sector de la construcció

Catalonia Ceramic Cornellà, va acollir el dimecres 24 de maig, la segona sessió amb la participació de Duravit i Megius. Durant la presentació, es va parlar sobre tendències en el sector i productes sostenibles.

Duravit, el fabricant alemany de porcellana de sanitaris amb més de 200 anys d'experiència, va explicar el repte que té actualment amb la fabricació de productes sostenibles amb el medi ambient. Susanna López, comercial de Duravit, va ser l'encarregada de presentar els productes, solucions i aplicacions que duen a terme en l'empresa alemanya, a més, va dir que "Som l'únic fabricant que dona la garantia per a tota la vida, i comptem amb un producte d'alta qualitat, que manté el color, lluentor..." . Duravit, ha deixat de fer servir porexpan i plàstic en els seus embalatges i reutilitzen un 60% de l'aigua durant la producció, i si alguna peça es trenca en el procés, també la reutilitzen. Finalment, van mostrar les novetats de Duravit per a aquest 2023, com a sanitaris o aixetes que estalvien aigua amb els sistemes de sostenibilitat que han implementat, com per exemple, instal·lar una doble vàlvula en les cisternes, que farà que no s'ompli fins dalt fins que no estigui completament buit.

D'altra banda, Megius, empresa italiana de mampares de bany, va presentar els seus productes de bany i wellnes. A més de tenir productes estàndard, també pots personalitzar-los amb el color, tamany i forma que més s'ajusti al teu projecte, "fem mampares a mida i amb els vidres de diferents colors, a més comptem amb una cristalleria pròpia" comentava Joan Marieges, comercial de MegiusMarieges, va presentar les opcions wellness que tenen i com les pots muntar en la teva llar, com les saunes i l'Hamman.

La pròxima sessió tindrà lloc el 28 de juny en el showroom de Cornellà, i comptarem amb la presència de Geberit i Grifería Rovira. No et quedis sense la teva plaça!Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies