Tecnologia i innovació les protagonistes a 'Tendčncies del sector de la mŕ de Catalonia Ceramic'

Hidrobox i Marazzi, han presentat les seves últimes innovacions a Catalonia Ceramic Cornellà. En aquesta ocasió, els assistents van tenir el privilegi de conèixer de primera mà les innovacions i tecnologias d'aquestes marques.

Hidrobox: Descobrint noves perspectives per als teus projectes


Juanjo Urbano Cerro i Silvia Doblado Goberna, d'Hidrobox, ens van submergir en noves idees per a projectes de lavabo. En la seva presentació titulada 'Hidrobox, una guia de noves idees per als teus projectes', ens van introduir a una perspectiva nova de les tendències en espais de bany.

La guia presentada contenia 19 idees extretes de les col·leccions més significatives de la marca. Aquest recurs no sols ofereix inspiració, sinó que també actua com una eina pràctica per a abordar projectes de disseny de lavabo. A més, per a una comprensió més tangible, van dur a terme un petit taller que va incloure mostres, textures i colors, brindant als assistents l'oportunitat de resoldre qualsevol dubte que poguessin tenir.

Aquest enfocament interactiu no sols va enriquir el coneixement dels assistents sinó que també els va proporcionar eines concretes per a portar els seus projectes al següent nivell.

Marazzi: Explorant les possibilitats de gran format

José Antonio Torres Miravet, Product Manager de Marazzi, ens va presentar 'Gran Format. Aportacions tècniques i estètiques'. En aquesta sessió, Torres Miravet va compartir les principals contribucions estètiques de la utilització del gran format, destacant les tecnologies involucrades i explorant els diferents tipus de suports i gruixos disponibles.

A més de les consideracions estètiques, la presentació va incloure apunts tècnics essencials sobre la manipulació i col·locació d'aquests formats, brindant als assistents una visió completa que va més enllà de la superfície. Aquesta immersió en les possibilitats tècniques i estètiques del gran format va proporcionar als professionals del disseny i la construcció una comprensió més profunda de com integrar aquestes innovacions en els seus projectes.

Gràcies per ser part d'aquestes sessions!

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies