La sostenibilitat i el disseny, temes centrals de la jornada de Catalonia Tech

Catalonia Tech, el cicle de sessions formatives que s'organitza periòdicament en els nostres showrooms, ha tingut com a convidats Hansgrohe i Bathco. Eva Pujol, CMO de Catalonia Ceramic, ha posat en valor la finalitat del Catalonia Tech, que és la d'oferir en persona la presentació de les últimes novetats en tendències i nous materials dels diferents productes del mercat.

Hansgrohe, i la sostenibilitat
Jaume Roviralta CCO d'Hansgrohe a Catalunya, ha parlat especialment dels productes de la seva línia Ecosmart, de la qual en destaca el disseny i també l'estalvi d'aigua amb el seu funcionament, que pot arribar a ser del 40%. Tots els productes Ecosmart els podeu trobar exposats als nostres showrooms i durant el mes de març es poden adquirir a preus especials a tots els nostres centres, dins el Catalonia Selection.

Actualment, la marca alemanya, és el fabricant més gran del món en aixetes. Fundada el 1901, té com a objectius el disseny i l'ecologia. En referència al disseny, la innovació, la qualitat és el màxim valor d'Hansgrohe, raó per la qual acumula més de 600 guardons i reconeixements durant tota la seva història. Seguint també amb aquesta aposta ecològica i sostenible des dels anys noranta, el seu objectiu és arribar a assolir la neutralitat climàtica l'any 2030.

Jaume Roviralta també ha destacat les aportacions de disseny i funcionalitat d'Hansgrohe en el mercat general, al ser els primers a dissenyar la barra de dutxa, la inclusió del gir a la tele dutxa, l'ampliació de diàmetre de la dutxa i també la incorporació de nous materials per eliminar l'acumulació de calç. Seguint aquesta línia innovadora, actualment estan treballant amb Siemens per dissenyar i fabricar una dutxa amb funcions de temperatura, cromàtica i sortida d'aigua programada de forma individual, mitjançant les noves tecnologies.

 

Bathco, peces de disseny personalitzat
Eduardo López, CEO de Bathco, ha parlat de la història d'aquesta empresa familiar càntabra. En l'actualitat, exporten a més de 90 països i tenen presència en gairebé totes les fires d'alt nivell mundial. D'aquí a poc temps se'ls podrà visitar a Milà al, "Salone del Mobile Milano". López ha explicat com serà el seu estand, on destaca per la seva originalitat i gran varietat producte exposat amb totes les últimes novetats.

Bathco, ha avançat algunes d'aquestes novetats en la sessió del Catalonia Tech, amb una gran gamma de rentamans, des de peces estandarditzades de gran disseny, fins a peces úniques i totalment personalitzades. Com a peces curioses i destacades trobarem les rèpliques dels rentamans del mític vaixell Titànic, exposades i en venda també als nostres showrooms de Catalonia Ceramic.

Durant els seus més de quaranta anys d'existència, Bathco destaca per la gran varietat de formes i materials dels seus rentamans. Cada una de les seves peces surten del seu atelier de disseny. Des d'aquí és on es dissenyen i totes les peces, algunes d'elles úniques i pintades a mà per un grup d'artistes locals aconseguint peces personalitzades per a diferents espais.

Eduardo López ha exposat la responsabilitat social de Bathco, remarcant la seva pròpia fundació des d'on donen suport a més de 600 esportistes de la seva regió.

Catalonia Tech
Com és habitual, el Catalonia Tech va finalitzar amb un aperitiu, en el que es van crear sinergies i els convidats vam parlar amb els ponents.

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies