Rosa Gres en el Catalonia Selection de l'abril i maig

Rosa Gres, marca catalana amb més de quaranta anys d'experiència en construcció de piscines i paviments exteriors antilliscants ha estat la marca escollida per al Catalonia Selection d'aquest mes d'abril i maig.

Rosa Gres, especialista en paviments per a exteriors i piscines, ha ampliat la seva gamma de producte amb el nou sistema IN OUT DESIGN. Amb aquest sistema podràs coordinar al 100% els terres dels interiors, les terrasses, el jardí i fins i tot la piscina, gràcies als seus dos acabats, llis i antilliscants.

Les tres col·leccions escollides per estar presents en el Catalonia Selection han estat el Mistery Grey, l'Iconic White, i el Stela Golden. Són col·leccions que permeten aplicar el nou sistema IN OUT DESIGN, per crear ambients continus d'exterior i interior amb les prestacions més adequades a cada zona i amb el mateix aspecte estètic, pràctic i funcional, tant per interiors com per exteriors. Totes tres es podran adquirir als nostres showrooms a uns preus especials durant tot el mes d'abril i maig.


Més sobre Rosa Gres

Amb més de quaranta anys d'experiència en terres exteriors antilliscants i peces interiors, Rosa Gres fabrica un dels acabats antilliscants de gres porcellànic més segurs del mercat. Les seves rajoles es caracteritzen per ser agradables al tacte i per ser molt fàcils de netejar. Al llarg dels anys la marca ha estat pionera en diversos àmbits relacionats amb la fabricació de gres porcellànic i compta amb diversos premis i guardons com el Premi Eusa Awards 2019 a la Millor Piscina Privada Exterior d'Europa, el Premi Architizer A+AWARDS 2016 o la Menció d'Honor en els Premis BTA Innova 2015, entre d'altres.


Més sobre el Catalonia Selection 

Catalonia Selection ofereix al client informació sobre les novetats del sector amb condicions de venda especials. La iniciativa s'allargarà tot l'any 2024 i donarà a conèixer de primera mà les novetats més destacades del mercat, seleccionant marques i productes de gran valor i qualitat. De manera periòdica, i cada mes es podran adquirir aquests productes seleccionats als diferents showrooms de Catalonia Ceramic ubicats a, Barcelona, Cerdanyola-Sant Cugat, Cornellà, Sabadell i Premià.

Catalonia Selection, té per objectiu donar valor i continuïtat als cicles formatius oberts als clients, de Catalonia Tech, com el que es va fer el passat mes de març dedicat a Hansgrohe i Bathco.
Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies