Obrim nova botiga a Cornellà

La nova botiga disposa de 1.500 metres quadrats d'exposició, pàrquing per a clients, 1.000 metres de magatzem en tres plantes i una ferreteria de 200 metres. La ubicació és a la sortida 15 de la ronda de Dalt de Barcelona i és fàcil d'accedir-hi en transport públic i privat. El local té cinc nous treballadors amb anys d'experiència al sector, a més de disposar d'un espai de producte per a professionals i múltiples espais per a particulars i constructors. També són benvinguts els arquitectes i interioristes.

El dijous 15 de setembre de 2022 vam fer la inauguració davant de 300 assistents, entre els quals hi havia els treballadors de Catalonia Ceràmica i proveïdors del grup.

 

Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica, explica que la nova obertura és un "creixement estratègic per arribar a una zona geogràfica amb gran potencial com és el Baix Llobregat, on no teníem presència. D'aquesta forma cobrim tot el que és Barcelona, l'Àrea metropolitana i les comarques properes a la capital catalana".

 

Respecte a les perspectives de futur, Milà explica que "esperen que amb un període de dos i tres anys, la botiga es converteixi amb un referent al Baix Llobregat i a la zona del sud de Barcelona per la prescripció de materials de construcció”. “És una aposta forta, valenta i d’èxit”, conclou.

 

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies