Hidrobox i Marazzi presenten les seves novetats i tendències al showroom de Cornellà

Las ponencies tindrán lloc el próxim 20 de novembre de 13:30h a 15:30h en el nostre showroom de Cornellà. En aquesta ocasió t'aproparem a las novetats i tendències en ceràmiques d'Hidrobox i Marazzi.

Juanjo Urbano Cerro i Silvia Doblado Goberna d'Hidrobox ens presentaran 'Hidrobox, una guia de noves idees pels teus projectes' on presentaran una nova forma de veure les tendències en espais de lavabo a través d'una guia amb 19 idees extretes de les col·leccions més significatives de la marca. A més, realitzaran un petit taller amb mostres, textures i colors per resoldre tots els dubtes dels assistents.


D'altra banda,
 José Antonio Torres Miravet, product manager de Marazzi, presentarà 'GRAN FORMAT. Aportacions tècniques i estètiques', on explicarà les principals aportacions estètiques de l'ús d'aquest format i les tecnologies utilitzades, així com els diferents tipus de suports i gruixos, a més d'alguns apunts tècnics de manipulació i col·locació.


👉🏻Inscriu-te aquí, entrada lliure amb places limitades 👈🏻

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies