Hansgrohe arriba al Catalonia Selection del mes de març

Hansgrohe, la casa alemanya d'aixetes prèmium per a banys i cuines, serà la marca escollida per al Catalonia Selection d'aquest març. De la mà de Hansgrohe el Catalonia Selection ens acostarà la gamma EcoSmart a preus molt especials durant tot aquest mes.

La col·lecció EcoSmart d'Hansgrohe és capaç de consumir un 40% menys d'aigua respecte dels productes convencionals. La línia EcoSmart també fa que els usuaris consumeixin menys aigua calenta i, per tant, es requereixi menys energia en incorporar un sistema que fa que l'aigua calenta només flueixi quan es mou activament la maneta, mentre que les aixetes estàndard ja consumeixen energia quan s'obre la maneta a la posició central. El resultat és un descens de les emissions de CO₂ i una reducció dels costos.

Més sobre Hansgrohe

Hansgrohe és un dels fabricants de dutxes, teledutxes i aixetes més grans del món i entre les seves invencions destaca la primera teledutxa amb diferents tipus de raig, les aixetes de cuina extraïble i la primera barra de dutxa. Des de la seva fundació a inicis del segle passat el grup sempre ha apostat per produir elements d'alta qualitat i durabilitat i amb el pas del temps ha anat assumint responsabilitat de cara a persones i medi ambient. En aquest sentit, i en totes les seves actuacions empresarials a nivell internacional, la marca prioritza una fabricació sostenible de productes que estalvien recursos.
Actualment, Hansgrohe compta amb 4.962 empleats, 34 sucursals, 21 oficines de venda, és present a tot el món i exporta els seus productes a més de 140 països del món.

Més sobre el Catalonia Selection

Catalonia Selection neix amb la finalitat d'oferir al client informació sobre les novetats del sector amb certs avantatges. La iniciativa s'allargarà durant tot l'any 2024 i donarà a conèixer de primera mà les novetats més destacades del mercat, seleccionant marques i productes de gran valor i qualitat.

De manera periòdica, Catalonia Selection oferirà aquests productes escollits amb unes condicions de venda especials a tots els showrooms i botigues ubicades a, Barcelona, Cerdanyola-Sant Cugat, Cornellà de Llobregat, Sabadell i Premià de Dalt, durant un període determinat.

Catalonia Selection, instaurat aquest any 2024, té per objectiu donar valor i continuïtat als cicles Catalonia Tech, que han tingut molt bona acollida durant el 2023 entre els clients. Uns cicles de formacions que seguiran també durant aquest any.
Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies