Geberit, la marca escollida pel Catalonia Selection d'aquest mes de juny i juliol

La prestigiosa marca Geberit serà la protagonista del Catalonia Selection del mes de juny i juliol a través del seu nou inodor Geberit AquaClean Alba. Aquest vàter bidet està equipat amb l'exclusiva tecnologia de dutxa WhirlSpray, que garanteix una higiene extremadament delicada i profunda mitjançant un suau raig d'aigua vaporitzada amb una barreja d'aigua i aire. El raig d'aigua surt en forma d'espiral per assegurar una higiene més eficient.

 

Dissenyat per Christoph Behling, el nou model de Geberit presenta l'aspecte d'un vàter suspès convencional, però integrant diverses funcions, i, pretén apropar aquest tipus d'higiene íntima a tothom. En aquest sentit, l'inodor amb funcionalitat de dutxa, permet cinc nivells de pressió d'aigua ajustable, mode d'economitzador de l'energia, perfil d'usuaris programable, detector d'usuari, dutxa oscil·lant, temperatura d'aigua regulable, funció de descalcificació i comandament a distància, entre altres moltes innovacions.

 

El Geberit AquaClean Alba es podrà adquirir a tots els showrooms de Catalonia Ceramic per només 695 € i s'entregarà ràpidament*. A més, es podrà aconseguir un descompte addicional de 50€ Geberit. 


Referents a nivell europeu
El grup Geberit és líder del mercat europeu en el sector del bany i compta amb una forta presència a la majoria dels països europeus. La marca és internacionalment reconeguda per oferir un valor afegit pel que fa a la porcellana sanitària aplicada a la tecnologia. Geberit va néixer com una petita empresa familiar de fontaneria en el 1874. Des d'aleshores, la casa s'ha caracteritzat per les seves innovacions com la creació de la cisterna encastada als anys seixanta, els vàters bidet als vuitanta, o els sistemes de subministrament i evacuació d'aigua més eficaços, silenciosos i segurs.

Què és el Catalonia Selection?
El Catalonia Selection és una iniciativa de Catalonia Ceramic que té per objectiu oferir al client informació sobre les novetats del sector amb condicions de venda especials. La iniciativa, que s'està fent durant tot aquest any 2024, dona a conèixer de primera mà les novetats més destacades del mercat, seleccionant marques i productes de gran valor i qualitat. De manera periòdica, i cada mes es podran adquirir aquests productes seleccionats als diferents showrooms de Catalonia Ceramic ubicats a, Barcelona, Cerdanyola-Sant Cugat, Cornellà, Sabadell i Premià.

Catalonia Selection, té per objectiu donar valor i continuïtat als cicles formatius oberts als clients, de Catalonia Tech, que ha reunit diverses marques de gran prestigi i reconeixement nacional i internacional.

*Preu sense IVA i fins a acabar existències

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies