Catalonia Ceramic inaugura un nou espai de cuines a la botiga de Sabadell

El nou espai de cuines de Catalonia Ceramic, Kitchen Showroom Sabadell, es va obrir oficialment al públic el dijous 25 d’abril amb un acte d’inauguració que va aplegar un centenar de persones, entre clients professional, particulars, i proveïdors.


En els més de 500 m² d’exposició els assistents van poder veure les noves cuines que complementen la ja consolidada exposició de cuines de Catalonia Ceramic a Barcelona. 


La presentació de l’acte va ser dirigida per la Sra. Eva Pujol, CMO de Catalonia Ceramic, qui va donar la benvinguda als assistents, agraint-los la seva presència.

Seguidament, va tenir lloc la presentació dels responsables de Catalonia Ceramic, el Sr. Josep Maria Tey, director general de Catalonia Ceramic, i del Sr. Marcel·lí Sugrañes, conseller delegat del Grup.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Lluís Matas, tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat de Sabadell.

 

El Sr. Josep Maria Tey, director general de Catalonia Ceramic, va destacar que amb aquest nou espai de venda i exposició de cuines el grup s’adapta a les noves formes de vida de la societat,  posant de manifest la importància de “l’espai cuina” que ha esdevingut “el centre neuràlgic de les cases”. Aquesta nova exposició presenta en paraules del Sr. Tey “unes cuines alineades amb l’estil de vida i les necessitats que tenim avui dia,  i alhora respectant les màximes professionals que tenim a Catalonia Ceramic: servei, amplitud de gamma, varietat de producte, i adaptació a les diferents necessitats del projecte amb assessorament tècnic i professional”. El Sr. Tey també va ressaltar la implicació de Catalonia Ceramic en el teixit empresarial de Sabadell, triant la seu de Sabadell, com a principal showroom de cuines dins el grup que compta amb altres botigues a Barcelona, Cerdanyola/Sant Cugat, Cornellà i Premià.


El Sr. Lluís Matas, tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat a Sabadell, en el seu torn de paraula va expressar la satisfacció de l’Ajuntament de Sabadell en vers Catalonia Ceramic, per la seva implicació amb la ciutat i la incidència laboral i econòmica de la nova exposició de venda de cuines a Sabadell. “Nosaltres el que fem des de Promoció Econòmica és fer que Sabadell sigui una ciutat d’oportunitats, per a emprenedors, per a empreses i que exerceixi de capital i aquest és un exemple del que volem que passi a la ciutat”, va declarar. També va afegir que des de l’Ajuntament treballen per “ajudar” i “posar la catifa vermella” a les empreses i als emprenedors que vulguin estar a Sabadell, com ara acompanyar-los en l’aterratge a la ciutat, en el procés de creixement i consolidació del negoci.

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies