Argenta i Ramón Soler presenten les seves novetats a Catalonia Ceramic Cornellà

Catalonia Ceramic Cornellà, va acollir el dimecres 12 de juliol, la quarta sessió del cicle Tendències del sector de la mà de Catalonia Ceramic i va comptar amb la participació de Argenta i Ramón Soler. Durant la presentació, es va parlar sobre tendències en el sector de la ceràmica i els productes més sostenibles de cada empresa. 

Es va iniciar el cicle de 'Tendències del sector de la mà de Catalonia Ceramic' amb d'Argenta, on Carlos Alba, va comentar tots els productes que té Argenta, com 'Forms', les plaques més petites de la marca de fins a 20x20 i sent les ceràmiques més personalitzables i ideals per donar un toc diferent a cada espai, o Arcitech, plaques dissenyades amb les últimes tecnologies per aconseguir imitar la naturalesa i ser una reproducció fidel. A banda, Alba, va comentar que a Argenta fan un ús eficient dels recursos i sempre estan buscant la millor opció per reduir els residus, i en els seus centres productius han instal·lat 72.000 m² de plaques fotovoltaiques. Argenta, va presentar tres de les tendències per aquest 2023-2024.
  • La calidesa i la ceràmica de pedra
  • Combinació de materials per crear projectes únics
  • L'ús de ceràmiques de colors
La sessió va continuar amb Manel Lozano de Ramón Soler, l'empresa familiar barcelonina de més de 130 anys d'antiguitat. Són especialistes en el sector i tots els seus productes estan dissenyats, creats i fabricats en la seva fàbrica, i això els diferencia de les altres marques d'aixetes. La fabricació de tots els seus productes segueix un procés sostenible i l'embalatge està fet amb productes reciclats.
Lozano, explica que tots els seus dissenys estan al dia de les tendències actuals, a més els acabats dels productes es poden trobar en diferents colors: or, coure, plata i negre, i tots ells estan treballats amb pvd i no amb pintura."Ens encanta quan ens ve un client i ens diu que té una aixeta Ramón Soler des de fa 30 anys, i això és molt satisfactori, perquè realment a base de treball saps que la durabilitat del teu producte aquesta creixent i aportant una cosa diferenciada en el mercat."

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies