Les últimes novetats de LAUFEN i Peronda a Catalonia Ceramic Cornellà

LAUFEN i Peronda han presentat les seves últimes innovacions a Catalonia Ceramic. En aquesta ocasió, els assistents van tenir el privilegi de conèixer de primera mà el que aquestes marques icòniques tenen reservat per al futur.

LAUFEN: Més de cent anys d'innovació sanitària


Amb més de 130 anys d'història, LAUFEN és una marca de sanitaris amb una rica herència a Europa. Fundada el 1892 per inventors de sanitaris suspesos, aquesta marca té la seva seu a Basilea, on es troba un edifici eficient que ha rebut premis d'arquitectura.

Van presentar la seva tecnologia revolucionària, SaphirKeramik, que combina la ceràmica tradicional amb avantatges excepcionals. Aquesta nova porcellana permet la creació de peces amb parets de 3-4 mm, alhora que és respectuosa amb el medi ambient i 100% reciclable. Sorprenentment, té una resistència de fins a 600 kg. A més, disposen d'altres tecnologies com Clean Coat Active, un nou acabat sobre la porcellana que elimina els bacteris i els virus en 24 hores. I finalment, el Silent Flush que promet un 50% menys de consum d'aigua i soroll reduït.

La personalització és clau, i LAUFEN ho sap. Ofereixen lavabos de gran format i la possibilitat de crear talls a mida a les seves peces, fins i tot en altres colors matisos o antracita. Compten amb un equip d'arquitectes i suport tècnic per desenvolupar projectes únics, i el seu equip d'instal·lació garanteix l'execució perfecta.

Peronda: Més de dos segles de passió per la ceràmica


Amb una història que es remunta a 1827, ha estat un líder en la fabricació de paviments i revestiments ceràmics. El seu compromís amb la tradició i la innovació constant ha impulsat el seu èxit, arribant a clients a més de 100 països.

La sessió va revelar el profund compromís de Peronda amb la innovació i la recerca. La seva tecnologia Honed ofereix una textura suau i única, similar a una peça de pedra gastada. Amb Deep Tech, afageixen profunditat a les seves peces, creant relleus impressionants. Layer Tech juga amb diferents textures superposades per aconseguir un efecte tridimensional, i All in One mostra el seu enfocament innovador en cada col·lecció.

LAUFEN i Peronda continuen compromesos amb la innovació i l'excel·lència en el món de la ceràmica i els sanitaris. Amb la seva experiència i dedicació minuciosa, aquestes marques segueixen assenyalant el camí en la indústria, elevant constantment els estàndards.

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies