El Gremi de Reformes d’Interiors, cuines i banys de Catalunya renova imatge


Un dels objectius del Pla de màrqueting del Gremi era la renovació de la imatge corporativa, adequant-la als nous temps i tendències i forma part del projecte del Gremi en pro dels nostres associats.

Dins del marc de col.laboració amb la Escola de Disseny La Llotja, la nova imatge va ser un dels treballs de curs dels alumnes segon curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic De entre tots els treballs, la Comissió del Gremi va triar una imatge corporativa fàcil de recordar, senzilla, advocant pel menys és més, coherent amb els valors i objectius del gremi, atemporal i a la vegada, que ens aporta diferenciació. No va ser una tasca fàcil ja que tots els treballs eren de gran qualitat.

La guanyadora va ser l’alumne Imma Marro, que va proposar una nova imatge de marca més moderna i acord amb les tendències actuals.

 

 

La denomicació del Gremi també s’ha adequat a la realitat de les seves empreses representades: Gremi de Reformes d’Interiors, cuines i banys, de Catalunya, englobant d’aquesta forma tota la reforma integral.

El nou logotip reflexa l’esperit del gremi: reforç i unió.

Per tal de plasmar aquets dos conceptes, s’ha utilitzat una imatge gràfica que representa els pilars i les bigues que conformen l’estructura de una llar. El Gremi actua com a paraigua i els pilars que ho sustenten representen a les empreses que el conformen.

A l’esdeveniment, al que van acudir prop de 60 persones, el president del Gremi, David Albert, va dirigir unes paraules de benvinguda als assistents, la directora Maribel Torrents va explicar el procés de creació de la nova imatge i el col.laborador extern, Diego Albaladejo, va fer un petit speech sobre la importància de la imatge de marca. Seguidament, l’acte va estar amenitzat amb la intervenció de dos humoristes “Improscrits”

Gràcies a tots els que vareu participar i acompanyar en una vetllada molt especial!

Tornar a notícies

Per qualsevol dubte pot enviar-nos un missatge a
través d'aquest formulari de contacte


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies